Kinderopvang natuurlijk

headerfoto_8.png

Heemhuys is een organisatie voor kleinschalige, professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Kinderopvang zien wij als opvoeding, uitgevoerd door deskundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Mensen die kinderen een warm hart toedragen, kinderen helpen hun weg te vinden en hen uitdagen. Mensen die zorgen voor een veilig klimaat waarin zij kinderen met toegewijde aandacht, onbevangenheid, empathie, vertrouwen en humor tegemoet treden. 

Aan de basis van Heemhuys ligt een uniek concept dat is vorm gegeven in de eigen Heemhuys Academie. Alle Heemhuysen werken volgens eenzelfde pedagogisch beleid en hebben de status van gastouder of kinderdagverblijf. Ondernemers die een eigen kinderopvang willen starten volgen eerst een intensief scholingstraject. Heemhuys begeleidt en ondersteunt deze franchisenemers daarna met nascholing, en op organisatorisch en pedagogisch gebied. 

Er zijn Heemhuysen door heel Nederland, gerund door enthousiaste zelfstandige ondernemers. Klik hier voor een complete lijst van alle Heemhuysen. Klik hier voor de inspectierapporten van de gastouders.

 

 

Website Heemhuys Academie

Bekijk ons aanbod cursussen via Heemhuys Academie. Speciaal voor beroepskrachten in de kinderopvang, ouders en belangstellenden. Ga naar de website: Heemhuys Academie