Nieuwsbrief Heemhuys oktober 2014

 
Deze e-mail bevat grafische elementen, kunt u ze niet zien, lees het dan in uw browser.
 logo
 
kinderopvang natuurlijk
 
kiezels
 

Nieuwe huisstijl en website Heemhuys!

Heemhuys bestaat al bijna 15 jaar. Sinds de oprichting in 2000 hebben zich regelmatig nieuwe ondernemers aangesloten bij deze unieke organisatie en de teller staat momenteel op 24. De organisatie groeit nog steeds, in nieuwe Heemhuysen én in ouders die hun kinderen graag bij ons brengen. Ook op andere terreinen blijven we volop in ontwikkeling. Eén daarvan is een volledige nieuwe huisstijl met een hedendaagse uitstraling, die per 1 oktober gelanceerd wordt.

Lees meer...

 

Over Heemhuys

Heemhuys is een organisatie voor kleinschalige, professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

 

Waar loop je warm voor?

Strand, duinen, zee. Het geluid van de branding en schreeuwende meeuwen. Een maatje die luistert, die je tijd en ruimte geeft om te vertellen en stil te zijn. Een leervraag. Dit waren de ingrediënten waarmee de leidsters op 20 september op de ontmoetingsdag op weg gingen.

Lees meer...

 

Contact

Koningspage 18
7423 GR Deventer

0570-517 748

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heemhuys Het Zandkasteel breidt uit 

Om gezondheidsreden besloot Leontien Dieleman een sabbatical te nemen en plaatste een oproep voor een vervangster in haar Heemhuys. Van alle kandidaten sprong Kelly IJsebaet er direct uit. Het klikte meteen tussen de twee leidsters en Kelly nam een half jaar lang de verzorging van de kinderen van Heemhuys Het Zandkasteel over. Ondertussen kon Leontien herstellen. De samenwerking is zo goed gegaan dat de twee nu samen verder willen. Tijd dus om uit te breiden en te onderzoeken of ze bovendien ook buitenschoolse opvang kunnen bieden.

Lees meer...

   
 
footerbalk
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, .
 
Powered by AcyMailing