Nieuwsbrief Heemhuys december 2014

Deze e-mail bevat grafische elementen, kunt u ze niet zien, lees het dan in uw browser.
 logo
 
kinderopvang natuurlijk
 
kiezels
 

 

Wintersport belangrijker dan kinderopvang?

Het is Lex Staal, directeur Brancheorganisatie Kinderopvang, die de maatschappelijke discussie over kinderopvang wil aanzwengelen. Een interview met hem in het blad van zijn organisatie gebruikt hij om zijn ongenoegen te uiten over de manier waarop kinderopvang is geïnstitutionaliseerd. De overheid kon ongeremd bezuinigingen op deze tak, terwijl ouders bijna niet protesteerden. Nee, zij kozen er massaal voor kinderen bij grootouders en anderen onder te brengen. Terwijl goede kinderopvang volgens hem duidelijk meerwaarde heeft.

wintersport

Lees verder

 

 

 

Leestip

In het boek 'Leven met het jaar' van Christiane Kutik en Eva-Maria Ott Heidmann staan leuke verhalen, liedjes en spelletjes voor elk seizoen. Voor de winter tips voor het maken van een kerstvogel of het bakken van anijskoekjes.

 

Vergaderen via Skype

Op de krat voor het raam staan en samen met 'Bine' mama uitzwaaien. Onder leiding van voorzitter Martine Beeftink is op de Skype-vergadering van de Oudercommissie van Heemhuys ruimte gemaakt voor het pedagogische beleid van Heemhuys. Een belangrijk agendapunt was het onderwerp veilig hechten. Dit thema was voorafgaand aan de vergadering in verschillende Heemhuysen op de ouderavond aan bod geweest. Kwaliteitscoördinator Annette de Graaf, die deze nieuwe wijze van vergaderen begeleidde, ervaart het als bijzonder zo met elkaar in gesprek te kunnen zijn, terwijl je zo verspreid door het land woont.

Lees verder

 

 

Contact

Koningspage 18
7423 GR Deventer

0570-517 748

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Luisteren naar de regendruppels!

Het meest prettige moment van de dag voor Durske Vervoort van Heemhuys De Wortelkindertjes is als ze er met de kinderen op uit trekt. Ook als het regent, want dan luisteren ze naar de druppels op de muts. Een hele onderneming met een baby van drie maanden en drie kinderen van veertien maanden, twee en drie jaar oud.

wandelen in de sneeuw

Lees verder

 

   
 
footerbalk
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, .
Powered by AcyMailing