Heemhuys, nieuwsbrief juni 2016

Deze e-mail bevat grafische elementen, kunt u ze niet zien, lees het dan in uw browser.
 logo
 
kinderopvang natuurlijk
 
kiezels
 

Stralen

Zonlicht dat het water laat glanzen. Een glimlach van een kind, een bloem of misschien een complimentje. Er is vaak niet veel voor nodig om de natuur of iemand te laten stralen. De kracht te zien die in elk levend wezen schuilt. Daarover gaat het ook in deze nieuwsbrief. De veranderingen in de kinderopvang om kinderen meer ruimte te geven, het initiatief Kiemkracht zodat Heemhuysleidsters zich gesteund voelen hun eigen weg te gaan en natuurlijk het verhaal van Heemhuysleidster Ellen Alten uit Alkmaar. Haar prettige aanwezigheid zullen de kinderen in haar Heemhuys en ook de andere Heemhuysleidsters missen, maar zij straalt juist doordat zij een hele andere keuze gaat maken. 

paardenbloem

Kinderopvang wordt betaalbaar voor ouders

Het heeft veel tijd gekost, maar eind mei hebben eindelijk de belangrijkste instanties die verantwoordelijk zijn voor een goede kinderopvang een akkoord ondertekend. Eén dat moet zorgen voor innovatie en een betere kwaliteit van de zorg voor de allerkleinsten. De overheid trekt er vanaf 2017 maar liefst 200 miljoen extra voor uit om aan de ene kant ouders minder te laten betalen en aan de andere kant te zorgen voor een betere kwaliteit van de kinderopvang.

Lees verder

 

 

 

Enthousiaste lezer gezocht!

We zijn op zoek naar iemand die voor publicatie de nieuwsbrief wil doorlezen en eventueel corrigeren. Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KiemKracht in Heemhuys

thumb IMG 6796 1024

Om te ontdekken hoe ze kunnen doorgroeien en nieuwe wegen bewandelen, hebben een aantal Heemhuysleidsters samen met de franchisegever hun krachten gebundeld in werkgroep 'KiemKracht'. Een groep enthousiaste ondernemers die zoeky naar manieren om binnen Heemhuys nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Eén van de deelneemsters, Boukje Spoel-Parry, van Heemhuys Het Kleine Volkje, vertelt waar ze als kleine werkgroep groot in zijn.

Lees verder

 

Contact

Koningspage 18
7423 GR Deventer

0570-517 748

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ellen Alten stopt met Heemhuys Het Vogelnestje

uitzwaaien

Het roer volledig omgooien. Dat kan ook als je ooit een Heemhuys bent begonnen. Ellen Alten van Heemhuys Het Vogelnestje vertelt dat zij na acht jaar kinderen opvangen zich helemaal gaat richten op gezonde voeding. Als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog gaat ze daarmee eigenlijk terug naar hoe zij ooit begon. Haar collega's en Heemhuyskinderen zwaaien haar uit (zie foto).

Lees verder


 

 

 
footerbalk
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, .
Powered by AcyMailing