Kinderopvang natuurlijk

headerfoto_2.png

Heemhuysen kunnen de status 'gastouder' of 'kinderdagverblijf' hebben. Wat is het verschil? In de pedagogische praktijk geen. Het unieke Heemhuys-concept en de hoge kwaliteit zijn bij beiden hetzelfde.

De kleinschaligheid van de 'gastouder' geldt ook voor alle Heemhuysen met de status 'kinderdagverblijf'. Andersom zijn alle wettelijke kwaliteitseisen die gelden voor een 'kinderdagverblijf' ook van toepassing op Heemhuysen met de status van 'gastouder'. Verschillende Heemhuysen bieden ook buitenschoolse opvang (BSO). Wilt u weten waar Heemhuysen gevestigd zijn? Kijk dan even op de kaart. 

Consult op Maat

Voor ouders die graag gericht advies willen of gewoon eens willen sparren over de opvoeding van hun kind(eren) met een deskundig pedagoog biedt Heemhuys individuele consulten aan in samenwerking met professionele coaches en pedagogische experts. Bijzonder is dat bij alle genoemde trajecten de nadruk ligt op een holistische en natuurlijke leefwijze waarbij volwassen en kinderen de ruimte krijgen op hun eigen manier te groeien.

kaartje nederland

Aanmelden nieuwsbrief

'Weet je waar ik zo gecharmeerd over was toen ik voor het eerst bij je was? Dat je de voetjes van de kinderen masseert en die pantoffeltjes die op de verwarming liggen.'