Kinderopvang natuurlijk

headerfoto_7.png

Wederzijds vertrouwen, een vaste leidster en gezamenlijk opvoeden van het kind staan centraal in het unieke concept van Heemhuys. Dat is ook zichtbaar in de praktijk. Zo zijn bijvoorbeeld de openingstijden en de kennismaking afgestemd op het opbouwen van een goede relatie. Hoe werkt dat dan concreet? In de volgende hoofdstukken komen verschillende praktische  zaken zoals wennen, openingstijden, de dagelijkse gang van zaken en toelatingsbeleid aan bod. Zijn er na het lezen toch nog vragen dan is het aan te raden contact op te nemen met heemhuys via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We vinden het heel belangrijk dat ouders met een goed gevoel hun kindje bij ons achterlaten. Ze vertrouwen immers het allerdierbaarste aan ons toe. Daarom is er veel aandacht voor het wennen.

De tijden voor brengen en halen zijn tussen 8.00 en 9.00 uur in de ochtend en tussen 17.00 en 18.00 uur in de middag. Omdat de kinderen in de regel op verschillende tijden binnenkomen en weggaan, is het mogelijk individuele aandacht te geven.

De Heemhuysen zijn in de regel 48 weken per jaar open. De openingstijden zijn van 8:00 tot 18:00 uur op de openingsdagen van het betreffende Heemhuys.

Kinderen uit alle soorten achtergronden, levensvisies en gezindheden vanaf zes weken zijn welkom bij Heemhuys. De leidster bekijkt per aanvraag of inschrijving mogelijk is.

kaartje nederland

Aanmelden nieuwsbrief

'Weet je waar ik zo gecharmeerd over was toen ik voor het eerst bij je was? Dat je de voetjes van de kinderen masseert en die pantoffeltjes die op de verwarming liggen.'